schrijf je in op onze Volg ons
Kiliwatch Agency

Offline

Grafisch en conceptueel komen we sterk uit de hoek: krachtige logo’s of een huisstijl die bijblijft. Campagnes van A tot Z, advertenties, brochures en direct mailings. Nieuwsbrieven en POS-materiaal. Voor al deze projecten zijn we de geknipte partner.

Kiliwatch Agency

Online

Ook digitaal hebben we heel wat knowhow in huis. Webdesign, web development of web beheer, wij gidsen je graag door de onlinewereld. Digitale nieuwsbrieven en e‑mailcampagnes?
Laat het maar aan ons over! Social media, content management en andere digitale communicatie heeft voor ons geen geheimen.

Kiliwatch Agency

Brand activation & field marketing

Jouw merk concreet tot leven laten komen? Mensen verbinden met je merk? Of van je klanten trouwe fans maken? Kiliwatch zorgt ervoor dat jouw merk ‘beleefd’ wordt en steeds top of mind blijft, dankzij promoties, events, samplings en tastings. Maar ook voor flyering en mobile advertising kan je bij ons terecht.

Kiliwatch Agency

Publishing

Droom je van een eigen bedrijfsmagazine, een toffe blog of een catalogus om jouw producten overzichtelijk te tonen? Wij realiseren jouw project van A tot Z. Van concept over ontwerp en copy tot drukwerk, verzending en opvolging.

Kiliwatch Agency

Handling

Wij zorgen dat jouw communicatie op het juiste moment op de juiste plaats is. Wij verzorgen de packaging, doen jouw communicatie op de post, verzenden het elektronisch of beheren je stock. Terwijl jij kan ondernemen, nemen wij deze zorgen op ons.

Zin om met ons in zee te gaan?
Geef ons een seintje